fbpx
SKM Juristen

Gratis webinar voor ondernemers

Wordt gegeven door Kim van der Meij (jurist) en Marcel Steenbergen ( ondernemer)

De coronacrisis treft ons allemaal en de impact wordt met de dag groter. De overheid heeft de afgelopen weken diverse maatregelen aangekondigd en genomen om de ondernemers in ons land te ondersteunen. Ondanks deze maatregelen blijven het onzekere tijden. De continue verandering in de maatregelen en diverse nieuwssites en organisaties die het nieuws naar buiten brengen maken het er niet eenvoudiger op. Want waar heeft u nu precies recht op en wanneer komt u in aanmerking?

Juridisch advies omtrent de maatregelen

Om hierin duidelijkheid te verschaffen zal Kim van der Meij de maatregelen uitgebreider uitleggen en komen er diverse onderwerpen omtrent deze maatregelen aan bod.

Denk hierbij aan:

– De tijdelijke overbruggingsregeling voor zelfstandige ondernemers (de Tozo);
– De tegemoetkoming ondernemers getroffen sectoren (de TOGS);
– De Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (de NOW);
– De borgstellingen vanuit de overheid bij leningen/bankgaranties;
– Uitstel van betalingen van belastingen. 

SKM Juristen

Ook zijn er ondernemers die (verplicht) hun deuren sluiten waardoor zij (mogelijk) financiële problemen krijgen met misschien wel een faillissement tot gevolg. Allemaal gevolgen van het virus die ook ons land heeft bereikt. Maar hoe kunt u er nou toch voor zorgen dat u inkomsten creëert of hoe kunt u ervoor zorgen dat u sterker uit deze crisis komt? 

Tips om creatief te blijven ondernemen

Tijdens het webinar zal Marcel Steenbergen, een ervaren ondernemer met diverse bedrijven, tijdens het webinar een aantal tips op de maatregelen en mogelijkheden geven. Ook zal hij adviezen geven om creatief te blijven ondernemen in deze onzekere periode en diverse vragen beantwoorden.

Denk hierbij aan:

– Aanvulling advies op maatregelen;
– Het aanpassen van de bedrijfsvoering;
– Omgooien van uw businessmodel;
– Doen van investeringen;
– Netwerk uitbreiden.

De "Ondernemen Tijdens Corona Webinar" bieden wij u 100% gratis aan!

Wilt u ook aanwezig zijn bij ons gratis webinar? Wees er dan snel bij. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!