Onze tarieven

Als u een juridisch probleem heeft dan is het fijn als u bijgestaan wordt door een kantoor dat transparant is over hun werkwijze en tarieven. 

U kunt bij ons kantoor terecht voor uiteenlopende juridische disciplines en rechtsgebieden. Onze juristen zijn ervaren in het geven van uitstekend juridisch advies, waarop u geen weken hoeft te wachten, in het voeren van onderhandelingen en buitengerechtelijke- en gerechtelijke procedures.

Wij staan klaar om u zo snel mogelijk te voorzien van hoogwaardige juridische bijstand.

Standaard uurtarief

Van het juridisch adviseren tot aan gerechtelijke procedures hanteren wij een uurtarief vanaf €150,-* per uur. In sommige gevallen en als uw dossier het toelaat is het mogelijk om een “plafond” in te stellen tot een maximaal aantal uren per maand dat aan uw dossier besteedt wordt, zodat u de kosten in de hand kunt houden.

Contracten en voorwaarden

Naast het adviseren, onderhandelen en het voeren van gerechtelijke procedures stellen wij ook diverse contracten en voorwaarden op. Voor het opstellen en toetsen van contracten, overeenkomsten en voorwaarden hanteren wij over het algemeen vaste prijzen. Hier kunt u een offerte op maat voor opvragen.

Starterspakket

Het starterspakket is hét pakket om direct een goede juridische start te maken met uw onderneming of webwinkel. Met ons starterspakket ontvangt u een flinke korting ten opzichte van het los aanschaffen van deze documenten. Om gebruik te maken van het starterspakket dient u minder dan één jaar ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel.

Second opinion

U kunt via ons kantoor ook een second opinion aanvragen. Dit gebeurd bijvoorbeeld als u twijfels heeft over de behandeling van uw zaak door een andere advocaat of jurist. Bij een second opinion beoordelen wij uw dossier op juistheid en krijgt u advies op maat.

Tussen “wal en schip” 

Helaas is de gesubsidieerde toevoeging van de overheid alleen voor rechtzoekende met een minimumloon. Daardoor kunnen de rechtzoekende die meer verdienen dan het minimumloon, maar niet voldoende overhouden hun recht vaak niet halen omdat zij een advocaat niet kunnen betalen. Dat is de reden waarom wij een eigen “toevoeging” op hebben gericht. Alle voorwaarden vindt u onder de SKM Toevoeging.

*Alle tarieven op deze pagina zijn vanaf prijzen en voor ondernemers exclusief btw. Voor spoedopdrachten brengen 
wij 20% extra in rekening.