fbpx

Tarieven

Wilt u advies, heeft u een juridisch geschil of wilt u deskundige juridische ondersteuning? Dan kunt u SKM Juristen inschakelen. Onze juristen zijn gespecialiseerd in uiteenlopende juridische disciplines en staan voor u klaar om u hoogwaardige juridische bijstand te verlenen zodat wij samen uw recht kunnen halen.

Alle tarieven op deze pagina zijn vanaf prijzen en exclusief btw. 
Voor spoedopdrachten rekenen wij 20% extra. 

Adviseren, onderhandelen & procederen

SKM Juristen vindt het belangrijk om transparant en eerlijk te zijn over de kosten. Een juridisch geschil is vaak namelijk al onzeker, dus zekerheid en duidelijkheid over de prijs geven wij u graag. 

In veel zaken behoort het maken van een vaste prijs tot de mogelijkheden. De opbouw en de vaste prijs bespreken wij graag tijdens een gratis intakegesprek.  Ook kunnen wij u bijstaan op basis van een toevoeging of op basis van onze eigen SKM Toevoeging. 

Wilt u een uitgebreid juridisch adviesgesprek om antwoorden te krijgen op al uw vragen en weg te gaan met veel informatie? Dan kunt u ook een adviesgesprek bij ons inplannen. 

Indien een vaste prijs in uw zaak niet mogelijk is of als u op basis van ons uurtarief wilt betalen dan rekenen wij € 110, – voor particulieren en € 140, – voor ondernemers. 

Pakketten 

Voor u als ondernemer hebben wij drie pakketten samengesteld.

Zo kunt u als ondernemer zorgeloos ondernemen met onze Legal Pack. Met onze Legal Pack heeft u één jaar recht op onbeperkt juridisch advies en nog veel meer. 

Wilt u voldoen aan de AVG en weet u niet zeker of al uw voorwaarden voldoen? Dan hebben wij de AVG Scan. Met deze scan controleren wij uw AVG documenten en ontvangt u een flinke korting ten opzichte van het los controleren van al deze documenten. 

Daarnaast kunnen wij uw contracten beheren zodat u grip heeft op al uw contracten. Met het contractbeheer weet u te allen tijde wanneer een contract afloopt en zit u niet meer onnodig langer aan een contract vast. 

Contracten

Naast het adviseren, onderhandelen en procederen helpen wij ook bij het opstellen van contracten. 

Wij kunnen u contracten en algemene voorwaarden opstellen en controleren. Voor elk contract dat wij opstellen geldt dat dit maatwerk is en geheel is afgestemd op uw organisatie en behoeftes. Tevens zullen wij de contracten nabespreken en heeft u recht op een correctieronde. 

Het starterspakket van SKM Juristen is HET pakket om een goede start te maken met uw onderneming of uw webwinkel. Tevens ontvangt u met een starterspakket een flinke korting ten opzicht van het los aanschaffen van deze documenten. 

Overig

Naast bovenstaande diensten bieden wij ook nog aan om een second opinion uit te voeren. Dit gebeurd bijvoorbeeld als u twijfels heeft over de behandeling van uw zaak door een andere advocaat of jurist. Bij een second opinion beoordelen wij uw dossier op juistheid en krijgt u een advies op maat. 

Ook kunnen wij u bijstaan indien u een rechtsbijstandverzekering heeft. Immers heeft u recht om uw eigen jurist of advocaat te kiezen. De declaratie gaat bij dit recht direct naar uw rechtsbijstandverzekeraar. 

Wilt u ons als trainer of als spreker op uw evenement? Dat kan uiteraard geregeld worden. Wij geven regelmatig trainingen aan bedrijven en rechtswinkels.