SKM Juristen

SKM Toevoeging

Waar de overheid stopt met het verlenen van gefinancierde rechtsbijstand, gaan wij verder! 

SKM Juristen is in 2016 begonnen omdat wij tot de conclusie kwamen dat de huidige juridische dienstverlening beter kon en toegankelijker moest worden. Wij wilde een kantoor zijn die beter bereikbaar is, snelle reacties geven, betaalbare tarieven hanteert en iedereen gelijk behandelt.

Ook vinden wij dat iedereen toegang moet hebben tot het recht. Voor personen met een laag fiscaal jaarinkomen bestaat de gesubsidieerde rechtshulp. Maar voor de personen die net een paar euro te veel verdienen of een koopwoning hebben bestaat niets. Ook de ondernemer die net begonnen is heeft geen recht op een verlaging voor alle juridische kosten. Deze groep valt letterlijk tussen wal-en-schip. Zo is uit onderzoek van diverse rechtsbijstandverzekeraars gebleken dat 25% van deze doelgroep geen juridische hulp inschakelt omdat zij het simpelweg niet kunnen betalen. 

Dit moet en kan anders vinden wij. Deze groep moet namelijk ook toegang hebben tot het recht en hun recht kunnen halen op momenten dat het telt. Hierom hebben wij onze eigen toevoeging gecreëerd, de SKM Toevoeging. 

De SKM Toevoeging

Speciaal voor de particulieren en (kleine) ondernemers die tussen wal-en-schip vallen bieden wij een extra service aan in de vorm van onze eigen SKM Toevoeging. Voor een eigen bijdrage van maximaal € 1.600,- inclusief btw* behandelen wij uw zaak.

De kosten van onze eigen toevoegingen zijn voor een gerechtelijke procedure. Voor het buitengerechtelijke deel zullen wij een aanvullend bedrag in rekening brengen, dit zullen wij tijdens een vrijblijvende intake met u bespreken. Tevens is het mogelijk om de eigen bijdrage van de gerechtelijke procedure in termijnen te betalen. Hierdoor kunt u professionele juridische hulp inschakelen tegen minimale kosten om zo toch uw recht te halen.

Heeft u recht op gefinancierde rechtsbijstand vanuit de overheid? Ook dan kunt u bij ons kantoor terecht!

*De noodzakelijke kosten van derden, bijvoorbeeld de griffierechten en deurwaarderskosten, vallen niet onder een toevoeging en zullen apart gefactureerd worden. 

Gefinancierde rechtshulp door de overheid

Alleenstaand
Fiscaal Jaarinkomen


Eigen bijdrage

Samenwonend
Fiscaal Jaarinkomen

SKM Juristen gaat verder

Juridisch advies of ondersteuning nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vaste prijzen

Heeft u een hoger fiscaal jaarinkomen dan hierboven aangegeven? Ook dan kunnen wij een vaste prijs voor de behandeling van uw zaak rekenen. Onze juristen bieden een offerte op maat aan. In deze offerte staat duidelijk aangegeven wat wij voor u kunnen betekenen en de bijbehorende kosten. Indien u akkoord geeft op een offerte kunt u de vaste prijs ook in termijnen te betalen.