SKM Juristen

Quick Check

Een eerlijke inschatting van uw kansen

Een arbeidsrechtelijke kwestie, een conflict met de overheid, vraagtekens bij verbintenissen of kansen en risico’s binnen het ondernemersrecht. Besluiten om ergens werk van te maken, is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. 

Met onze virtuele Quick Check weet u waar u aan toe bent.

Benieuwd of u wel in uw recht staat?

Of het nu gaat om het arbeidsrecht, huurrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht of verbintenissenrecht: het recht is hoe dan ook een complexe zaak. Niet weten waar u aan begint en wat uw kansen zijn, brengt stress en onzekerheid mee. En wat als al uw tijd, energie én geld voor niets is geweest? Daar moet u waarschijnlijk niet aan denken. Met de SKM Quick Check hoeft dat ook niet.

Bij SKM Juristen zijn wij uw juridisch adviseur, sparringpartner en luisterend oor in één. Omdat iedere zaak ertoe doet, geven wij u graag goed advies én een eerlijke inschatting van uw kansen.

Ontdek uw rechtspositie met de SKM Quick Check

Geen loze beloften, maar een eerlijke inschatting van uw kansen. Dus, heeft u een conflict, een probleem of een zaak in aantocht binnen één van onze rechtsgebieden? Met de Quick Check duiken onze juristen in al uw documenten: in hoeverre staat u echt in uw recht, wat kunt u zelf doen en wat kunnen wij voor u betekenen? Dat doen we als volgt. 

  1. Korte telefonische kennismaking
  2. Een check van al uw aanwezige stukken
  3. Advies over wat u kunt doen én wat wij voor u kunnen doen
  4. Een eerlijke inschatting van uw kansen en mogelijkheden

Met de Quick Check werpen wij een eerlijke en kritische blik op uw rechtspositie, zodat u binnen een week weet waar u aan toe bent.
De kosten bedragen eenmalig €190,- exclusief btw.

Wij zijn SKM Juristen

Een sterk team met kennis en ervaring. Met dat als ijzersterke basis laten wij u zien dat het ook anders kan. Iedere zaak doet ertoe, dus ook die van u. Wat u van ons mag verwachten? Eerlijkheid, betrouwbaarheid en goede communicatie, maar ook een scherp oog voor juridische kansen. Door ons te focussen op het resultaat en altijd verder te kijken dan het recht, halen wij het maximale uit uw zaak.

Vraag direct een Quick Check aan!