SKM Juristen

Over ons

Een sterk team met kennis en ervaring

Wij zijn SKM Juristen: het juristenkantoor voor zakelijke en persoonlijke kwesties. Met een grote passie voor het recht, een flinke dosis creativiteit en een scherp oog voor juridische kansen behartigen wij uw belangen en halen wij het maximale uit uw zaak. We treden op als luisterend oor, juridisch adviseur en sparringpartner voor bedrijven en particulieren.

Iedere zaak is anders en daarom heeft u een jurist nodig die uw zaak begrijpt. Wij proberen juridische oplossingen te creëren met het oog op uw belangen. Om dit te bereiken zetten wij onze jarenlange ervaring in en denken wij verder dan alleen aan de wet.

Of u nu een ZZP’er bent, een hele organisatie aanstuurt of als persoon een vervelende juridische kwestie hebt, wij helpen u graag.

Ontwerp zonder titel

Team van SKM Juristen

Marcel Steenbergen

Partner & Bedrijfsadviseur

44877805-dec3-438e-b178-43447e968ff8

Coo & Contractmanager

Kim van der Meij

Jurist, Mediator & Partner

Robin Veringa

Robin Veringa

Backoffice Medewerker

Jade Bisschop

Jade Bisschop

Stagiair – Junior Juridisch Medewerker

Missie

Na persoonlijke ervaringen kwamen wij aan de keukentafel tot de conclusie dat de huidige juridische dienstverlening beter kon. Het was en is onze overtuiging dat wij het verlenen van juridische diensten toegankelijker kunnen maken. Aan precies diezelfde keukentafel ontstond ons kantoor. 

Het aanbieden van juridische dienstverlening met een menselijke ‘touch’ werd onze missie. Betere bereikbaarheid, snelle reacties, betaalbare tarieven en gelijkheid voor elk individu ongeacht het inkomen. Dat is waar wij voor staan. Want valt u tussen wal-en-schip, dan kunt u bij ons terecht door middel van onze eigen toevoeging. Hierdoor krijgt u de hulp die u verdient. 

Wij maken geen onderscheid tussen zaken. Elke zaak doet er toe, ongeacht of het een zaak is op basis van een toevoeging of op uurtarief. Elke cliënt is voor ons even waardevol. 

Naast goed bereikbaar en betaalbaarder zijn vonden wij ook dat iedereen toegang moet hebben tot het recht. Voor personen met een laag inkomen is er de toevoeging, maar wat is er geregeld voor de mensen die tussen wal-en-schip vallen? Ook voor hen willen wij er zijn.

Dat is waar wij vier jaar geleden in geloofden, waarom wij ons juristenkantoor zijn gestart en waar wij tot op de dag van vandaag nog steeds voor staan!

Visie

Van de keukentafel gingen wij op zoek naar een toegankelijke locatie. Inmiddels blijkt dat wij met meer locaties nog beter bereikbaar en toegankelijker zijn. Ondertussen hebben wij twee locaties in Zoetermeer en Rijen en helpen wij ook (ver) buiten deze regio’s.

We willen laten zien dat het écht anders kan. Geen afstandelijke en zakelijke houding, maar menselijkheid. Een luisterend oor met zo nu en dan een grapje tussendoor. Maar vooral het gevoel dat ook u er ook echt toe doet. 

Toegankelijkheid, betrokkenheid, heldere communicatie, resultaatgericht zijn en maatschappelijke betrokkenheid: dit zijn onze kernwaarden. Geen loze beloftes, maar eerlijke inschattingen over uw kansen. Wij geloven dat we met eerlijkheid, betrouwbaarheid en goede communicatie veel verder komen en dat we u daarmee veel beter van dienst zijn. 

Ook voor de personen die tussen wal-en-schip vallen en rechtshulp nodig hebben, zijn wij er. Voor een toevoeging komen zij niet in aanmerking, maar het uurtarief van een jurist of advocaat kunnen zij ook niet betalen. Voor deze groep ontwikkelde wij onze eigen SKM-toevoeging, zodat ook deze groep hun recht kan halen. 

Duidelijkheid krijgen over uw juridische positie en uw kansen?
Wij helpen u verder.