fbpx
SKM Juristen

Over SKM Juristen

Een sterk team met kennis en ervaring.
Voorheen heette ons kantoor Steenbergen & Klooster Juristen.

Wij zijn SKM Juristen: het juristenkantoor voor zakelijke en persoonlijke kwesties. Met een grote passie voor het recht, een flinke dosis creativiteit en een scherp oog voor juridische kansen behartigen wij uw belangen en halen wij het maximale uit uw zaak. We treden op als luisterend oor, adviseur, en sparringpartner voor bedrijven, ondernemers en particulieren.

Iedere zaak is anders en daarom heeft u een jurist nodig die uw zaak begrijpt. Wij proberen juridische oplossingen te creëren met het oog op uw persoonlijke belangen. Goede bereikbaarheid, duidelijke antwoorden, snelle reacties en betaalbare tarieven zorgen ervoor dat u zekerheid krijgt in een onzekere situatie. 

Of u nu een ZZP’er bent, een hele organisatie aanstuurt of als persoon een vervelende juridische kwestie hebt, wij helpen u graag. 

De gezichten achter SKM Juristen

Marcel Steenbergen

Marcel Steenbergen

Jurist
Managing Partner

Marcel richtte het kantoor in 2016 op, nadat hij 13 jaar in loondienst werkte als jurist. Samen met zijn partner heeft hij het kantoor opgezet. Marcel is een ervaren ondernemer in hart en nieren en dit is wat hij het liefste doet. Daarom houdt hij zich voornamelijk bezig met het bijstaan van ondernemers.

Marcel weet en begrijpt als geen ander de behoeftes van een ondernemer. Hij vindt het een uitdaging om verder te kijken dan alleen de wet en daarop een heel plan te ontwikkelen om zijn gelijk te krijgen. Bij Marcel kun je onder andere terecht voor het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en het huurrecht. Ook geeft hij advies en begeleiding bij bedrijfsovernames.

Daarnaast begeleidt en adviseert hij ondernemers omtrent alles wat komt kijken bij het runnen van een onderneming. Dit doet hij in de vorm van bedrijfsadvies.

Naast het werk geniet hij van zijn gezin, zijn hond en hij houdt ervan om uitstapjes te maken. Marcel houdt van humor en is gek op sarcasme. Dit ondervinden zijn collega’s dagelijks.

Wilt u met Marcel in contact komen? Bel 085-0160507.

Dolly van 't Klooster

operationeel partner
-

Ook Dolly vond dat de huidige juridische dienstverlening beter kon. Toen Marcel besloot zijn carrière voort te zetten met een eigen juristenkantoor, besloot Dolly hem daarbij te helpen. Samen hebben ze het kantoor opgezet.

In 2017 trad Dolly officieel toe als partner. Dolly is de COO van het kantoor en houdt zich voornamelijk bezig met de operationele zijde van het kantoor. Zij draagt iedere dag de zorg om ervoor te zorgen dat het kantoor zijn missie en visie uitblijft stralen, en de goede dienstverlening en service behouden blijft.

Verder houdt zij zich bezig met de marketing en is er iets technisch aan de hand dan springt zij in de bres om het op te lossen. Naast het juristenkantoor houdt zij zich ook bezig met de andere ondernemingen.

Naast het werk besteedt zij veel tijd aan haar gezin, kan ze genieten van een avondje Netflixen en vooral aan het irriteren van haar partner en collega's.

Wilt u met Dolly in contact komen? Bel dan naar 085-0160507.

Kim van der Meij

Jurist
Partner

Kim is bij het kantoor begonnen als juridisch medewerker en is sinds 1 januari 2020 ingetreden als partner bij SKM Juristen. Kim heeft een ongeëvenaarde passie voor het recht en een groot rechtvaardigheidsgevoel. Ze bijt zich volledig vast in een zaak en strijdt tot het eind. Een pitbull is er niets bij.

Ze voelt zich één met de missie en visie van het kantoor. Als u haar een email stuurt dan mag u er vanuit gaan dat u binnen 24 uur een reactie krijgt van haar. Kim richt zich voornamelijk op het arbeidsrecht, bestuursrecht en het verbintenissenrecht. Ook stelt zij diverse contracten en voorwaarden op.

Naast het werk houdt zij ervan om met vrienden lekker uiteten te gaan, weekendtrips te maken en te relaxen. Kim is een echte dierenmens, een paarden- en hondenliefhebber en houdt daarnaast van sporten.

Wilt u met Kim in contact komen? Bel 085-016 0507.

Jade Bisschop

Jade Bisschop

Junior
Juridisch medewerker

Jade is sinds kort werkzaam bij ons kantoor en volgt op dit moment nog een studie. Jade is werkzaam als junior juridisch medewerker en ondersteunt zij onze juristen met diverse werkzaamheden.

Als ze niet aan het werk is dan is ze druk bezig met haar studie. In haar vrije tijd wandelt ze graag met de hond en is ze het liefst met familie en vrienden. Ook dansen en uit eten gaan zijn dingen die Jade graag doet.

Missie

Na persoonlijke ervaringen kwamen wij aan de keukentafel tot de conclusie dat de huidige juridische dienstverlening beter kon. Het was en is onze overtuiging dat wij het verlenen van juridische diensten toegankelijker kunnen maken. Aan precies diezelfde keukentafel ontstond ons kantoor. 

Het aanbieden van juridische dienstverlening met een menselijke ‘touch’ werd onze missie. Betere bereikbaarheid, snelle reacties, betaalbare tarieven en gelijkheid voor elk individu ongeacht het inkomen. Dat is waar wij voor staan. Want valt u tussen wal-en-schip, dan kunt u bij ons terecht door middel van onze eigen toevoeging. Hierdoor krijgt u de hulp die u verdient. 

Wij maken geen onderscheid tussen zaken. Elke zaak doet er toe, ongeacht of het een zaak is op basis van een toevoeging of op uurtarief. Elke cliënt is voor ons even waardevol. 

Naast goed bereikbaar en betaalbaarder zijn vonden wij ook dat iedereen toegang moet hebben tot het recht. Voor personen met een laag inkomen is er de toevoeging, maar wat is er geregeld voor de mensen die tussen wal-en-schip vallen? Ook voor hen willen wij er zijn.

Dat is waar wij vier jaar geleden in geloofden, waarom wij ons juristenkantoor zijn gestart en waar wij tot op de dag van vandaag nog steeds voor staan!

Visie

Van de keukentafel gingen wij op zoek naar een toegankelijke locatie. Inmiddels blijkt dat wij met meer locaties nog beter bereikbaar en toegankelijker zijn. Ondertussen hebben wij twee locaties in Zoetermeer en Rijen en helpen wij ook (ver) buiten deze regio’s.

We willen laten zien dat het écht anders kan. Geen afstandelijke en zakelijke houding, maar menselijkheid. Een luisterend oor met zo nu en dan een grapje tussendoor. Maar vooral het gevoel dat ook u er ook echt toe doet. 

Toegankelijkheid, betrokkenheid, heldere communicatie, resultaatgericht zijn en maatschappelijke betrokkenheid: dit zijn onze kernwaarden. Geen loze beloftes, maar eerlijke inschattingen over uw kansen. Wij geloven dat we met eerlijkheid, betrouwbaarheid en goede communicatie veel verder komen en dat we u daarmee veel beter van dienst zijn. 

Ook voor de personen die tussen wal-en-schip vallen en rechtshulp nodig hebben, zijn wij er. Voor een toevoeging komen zij niet in aanmerking, maar het uurtarief van een jurist of advocaat kunnen zij ook niet betalen. Voor deze groep ontwikkelde wij onze eigen SKM-toevoeging, zodat ook deze groep hun recht kan halen. 

Daarom SKM Juristen

Wij zetten ons al vier jaar in voor ieders zakelijke en persoonlijke belangen. Groot of klein, wij maken geen onderscheid. Onze cliënten zijn blij met ons en wij met hen!

Ik had met spoed een jurist nodig. Dat werd direct geregeld. De jurist was zeer kundig en heeft mij uit de brand geholpen. Haar deskundige advies heeft mij een hoop geld bespaard en een steun in de rug gegeven tijdens een moeilijk onderhandelingsproces.

Ik ben dit kantoor zeer dankbaar en bij een volgend conflict zal ik zeker weer naar hen terugkeren. Heel erg bedankt Kim!

Fleur

(Google)

Zeer goed geholpen heel tevreden. Hier zien ze je als persoon en reageren ze snel terug wat mij veel heeft geholpen. Top juristen!

Frank

(Google)

Uitstekende service, Ik ben goed geholpen en kan dit kantoor iedereen aanraden. Nogmaals bedankt!

Danny

(Google)

Prettige communicatie, persoonlijk meedenken, goede service, fantastische dienstverlening! Zeer tevreden.

Irene

(Facebook)

Duidelijkheid krijgen over uw juridische positie en uw kansen?
Wij helpen u verder.