SKM Juristen

Ondernemingsrecht

Onderhandelen als het kan, procederen als het moet. ​

Als ondernemer houdt u zich het liefst bezig met het ondernemen zelf. Bij ondernemen hoort het nemen van risico’s en het pakken van kansen. U wilt deze risico’s wel zo veel mogelijk beperken zodat u zo min mogelijk te maken krijgt met geschillen en juridische kwesties. SKM Juristen neemt uw juridische werk uit handen en is uw sparringpartner bij al uw juridisch vragen. 

Het ondernemingsrecht is een complex en uitgebreid rechtsgebied waarbij een oplossing op diverse manieren te realiseren is. Strategisch denken en handelen, scherp kunnen onderhandelen en vooral oplossingsgericht werken zijn kwaliteiten die u van uw jurist ondernemingsrecht mag verwachten. De ondernemingsrecht juristen van SKM Juristen adviseren u graag bij de start van uw onderneming, zakelijke conflicten, niet nakoming van overeenkomsten, incassozaken en overige ondernemersvragen.

Onze ondernemingsrecht juristen kunnen u met veel expertise ondersteunen op onder meer de volgende gebieden: 

Ondersteuning in het ondernemingsrecht

Bij onze juristen ondernemingsrecht kunt u onder meer terecht voor diverse vormen van dienstverlening. Denk hierbij aan adviseren, conflictbemiddeling, voeren van onderhandelingen en het voeren van gerechtelijke procedures. Ook het opstellen van contracten en reglementen doen wij dagelijks. 

De juristen van SKM Juristen hebben een ruime ervaring in het adviseren en procederen in het ondernemingsrecht. Wij volgen de ontwikkelingen, de rechterlijke uitspraken en wetswijzigingen op de voet en staan diverse ondernemers en bedrijven bij. Onze juristen reageren binnen 24 uur en kunnen snel schakelen. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent en heeft u snel duidelijkheid over de kosten en uw kansen. Deskundig advies, ondersteuning en begeleiding in het ondernemingsrecht is vaak noodzakelijk. Hierom spreken wij heldere taal zodat u begrijpt waar de zaak daadwerkelijk over gaat.

CONTACT

Heeft u vragen over uw situatie, wilt u advies of hulp of wilt u weten hoe wij werken?
Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Artikelen ondernemingsrecht