Marcel Steenbergen

Marcel Steenbergen is sinds 2005 jurist en heeft in 2016 SKM Juristen opgericht. Voorheen was hij jurist bij de Overheid en in het bedrijfsleven. Marcel vindt het een uitdaging om verder te kijken dan alleen de wet en een heel plan te ontwikkelen om zijn gelijk te krijgen. Deze mogelijkheden kreeg hij voorheen niet en dat is de reden dat hij een eigen juristenkantoor is begonnen. 

Marcel is een jurist en ondernemer in hart en nieren, dat is ook de reden waarom hij het liefst ondernemers bijstaat. Naast het adviseren, het voeren van onderhandelingen en procederen geeft Marcel ook regelmatig bedrijfsadvies. Zo heeft hij al vele ondernemers geholpen te groeien met hun onderneming. 

Expertise

Bij SKM Juristen houdt Marcel zich voornamelijk bezig met het adviseren, onderhandelen en procederen in het ondernemingsrecht en verbintenissenrecht. Denk hierbij aan advies en ondersteuning bij bedrijfsovernames, oprichten van een onderneming, kwesties tussen bestuursleden, niet nakoming van overeenkomsten, huurgeschillen etc.

Bij Marcel kun je ook terecht voor gericht bedrijfsadvies. Hierbij kunt u o.a. denken aan; advies bij het kiezen van een rechtsvorm, personeel aannemen, groei realiseren,  en ondersteuning bij het runnen en organiseren van een BV.