Inhouse Training

Volledige trainingen op maat en op locatie

Inhouse training

Wilt u de juridische kennis van u en uw medewerkers binnen uw organisatie verhogen? Maar ziet u er tegen op om al uw medewerkers een dag(deel) naar een andere locatie te sturen? Mogelijk is een inhouse training van SKM Juristen iets voor u.

Een inhouse training, ook wel incompany training of bedrijfstraining genoemd, is een training binnen uw organisatie. Hierdoor hoeven uw medewerkers en u niet naar een externe locatie en kunt u gemakkelijk de (juridische) kennis binnen uw organisatie vergroten. Een inhouse training biedt veel voordelen. De voordelen die u hebt met een inhouse training van SKM Juristen zijn:

  • Een op maat gemaakte training afgestemd op uw wensen, branche en organisatie;
  • U haalt de juridische expert in huis;
  • Uw medewerkers leren samen, wat zorgt voor teamontwikkeling en teambuilding;
  • U bespaart reistijd en reiskosten van uzelf en uw medewerkers: wij komen naar uw organisatie toe;
  • Een inhouse training is vaak goedkoper dan een cursus voor meerdere medewerkers op locatie;
  • ​U bepaalt in overleg zelf de datum, locatie, duur en het tijdstip van de bedrijfstraining.

Wat onze klanten zeggen

Uiterste leerzame avond met heldere uitleg en adequate beantwoording van de vragen. Zeer nuttig voor het gehele team waarbij veel nieuwe kennis direct toegepast kan worden in de praktijk. De training beschouwen wij als zeer succesvol.​
Rechtswinkel Houten
Zeer nuttige training waarbij het gehele team direct is aangepakt qua kennis.Pluhz B.V

Waarom een inhouse training van SKM Juristen? 

Ons kantoor is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Deze brede kennis maakt dat wij uitleg kunnen geven op alle vragen en uitdagingen binnen uw organisatie. Daarnaast spreken onze reviews voor zich.

De inhouse trainingen stemmen wij tijdens een (vrijblijvende) intake geheel af op uw behoeftes en wensen. Hierdoor kunnen wij een op maat gemaakte training samenstellen die perfect past bij uw vraagstukken en problemen. 

De inhouse training kan naar keuze een dagdeel of hele dag duren en zijn ontwikkeld om uw kennis en de kennis van uw medewerkers te verhogen. Zo geven wij tijdens de training heldere juridische informatie, diverse praktijkvoorbeelden en is er alle ruimte om vragen te stellen. U en uw medewerkers krijgen hierdoor een stevige basiskennis die direct toepasbaar is in de praktijk.

Ook interesse in een inhouse training? 

Neem vrijblijvend contact op op uw wensen en behoeftes te bespreken. 

[caldera_form id=”CF5e4ac6f27f397″]