SKM Juristen

Huurrecht

Onderhandelen als het kan, procederen als het moet.

Huurovereenkomsten worden dagelijks gesloten, denk bijvoorbeeld aan de huur van een woning, een kamer of een bedrijfsruimte. In de meeste gevallen verloopt het contact tussen huurder en verhuurder zonder problemen en wordt de huurovereenkomst nageleefd. Vaak genoeg ontstaat er ook een huurconflict of geschil over de voorwaarden, omdat er een huurachterstand is of door gebreken. U krijgt dan te maken met het huurrecht. 

Het huurrecht is een complex en uitgebreid rechtsgebied waarbij een oplossing op diverse manieren is te realiseren. Strategisch denken en handelen, scherp kunnen onderhandelen en vooral oplossingsgericht werken zijn kwaliteiten die u van uw huurrecht jurist mag verwachten. 

De juristen huurrecht van SKM Juristen adviseren u graag bij huurconflicten, geschillen over onderhoud en overlast, gebreken aan de woning en overige huurrecht vraagstukken. Ook kunnen wij u helpen bij het opstellen en toetsen van het huurcontract. Waar u ook tegenaan loopt, wij staan u graag bij. 

Onze huurrecht juristen kunnen u met veel expertise ondersteunen op onder meer de volgende gebieden: 

Ondersteuning in het Huurrecht

Bij onze juristen huurrecht kunt u onder meer terecht voor diverse vormen van dienstverlening. Denk hierbij aan adviseren, conflictbemiddeling, voeren van onderhandelingen en het voeren van gerechtelijke procedures. Ook het opstellen van huurcontracten en reglementen doen wij dagelijks. 

De juristen van SKM Juristen hebben een ruime ervaring in het adviseren en procederen in het huurrecht. Wij volgens de ontwikkelingen, de rechterlijke uitspraken en wetswijzigingen op de voet en staan zowel huurders en verhuurders bij. Onze juristen reageren binnen 24 uur en kunnen snel schakelen. Hierdoor weet u snel waar u aan toe bent en heeft u snel duidelijkheid over de kosten en uw kansen. 

Contact

Heeft u vragen over uw situatie, wilt u advies of hulp of wilt u weten hoe wij werken?
Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Artikelen huurrecht