Veel mensen vinden de drempel om juridische hulp in te schakelen hoog, maar niet bij SKM Juristen. Wij  handelen snel en efficiënt, ontzorgen en rekenen heldere tarieven. Neem gerust contact met ons op via de e-mail, telefoon of via onderstaand formulier. 

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.
Wij komen graag met u in contact!
U ontvangt op werkdagen altijd binnen 24 uur een reactie.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag:
09:00 – 17:00

Adres Zoetermeer

Boerhaavelaan 40, 2713 HX

Adres Rijen

Ericssonstraat 2, 5121 ML

Email

info@skmjuristen.nl

Telefoon

085 016 0507

Routebeschrijving Zoetermeer

Ons kantoor in Zoetermeer is direct naast de A12 gelegen in het Crown Business Center. Om bij ons te komen dient u afslag 6 Zoetermeer van de A12 te nemen. Vervolgens gaat u bij de stoplichten naar links en dient u bij de volgende stoplichten weer naar links te gaan. Op de rotonde neemt u de tweede afslag en rijdt u alsmaar rechtdoor. Het gebouw is aan uw rechterhand gelegen achter de fontein. Om te parkeren dient u voor de fontein richting het gebouw te rijden. De ingang van de parkeerplaats is achteraan aan de rechterkant gelegen.

Routebeschrijving Rijen

Ons kantoor in Rijen is nabij de A58 gelegen in het Crown Business Center / Aeroparc. Om bij ons te komen dient u afslag 12 Gilze (N260) van de A58 te nemen. U rijdt alsmaar rechtdoor en dient bij de Langenbergseweg / N260 naar links te gaan. Vervolgens dient u een flauw bocht naar links te nemen naar de Burgemeester Ballingsweg / de N260A. Bij de volgende kruising gaat u naar rechts richting de Julianastraat en vervolgens dient u weer naar rechts te gaan bij de Ericssonstraat. U kunt ook hier parkeren op het parkeerterrein.