SKM Juristen

Bestuursrecht

Uw jurist bestuursrecht op momenten dat het telt

Een conflict met de overheid. Er zijn momenten dat u hier als ondernemer of particulier mee te maken krijgt. Van bestemmingsplannen tot de woningwet en van vergunningen tot projectontwikkeling: een conflict met de overheid is vaak hardnekkig en iets waar u niet op zit te wachten. Als jurist bestuursrecht staan wij voor u klaar en delen wij onze ervaring, creativiteit en strategische aanpak dan ook graag. Laten we voor een passende oplossing gaan!

Onze bestuursrecht juristen kunnen u onder andere ondersteunen in:

Grijpt de overheid in op uw leven?

De overheid grijpt op verschillende manieren in op het leven van burgers en bedrijven. Loopt u tegen één van deze bestuursrecht kwesties aan?

  • Een (wijziging van het) bestemmingsplan
  • Vergunningen of een afwijzing hiervan
  • Een bestuurlijke boete of handhaving
  • Planschade
  • Onrechtmatige overheidsdaden
  • Projectontwikkeling
  • De Wet Bibob
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Een conflict met de overheid is niet alleen hardnekkig, maar kan ook erg lang duren. En zit u te wachten op een stapel papierwerk als reactie? U heeft vast wel iets beters te doen. Wij zijn uw jurist bestuursrecht en denken creatief mee, handelen altijd strategisch en nemen dat papierwerk graag uit handen.

Als jurist bestuursrecht zijn wij uw sparringpartner

Bij SKM voegen wij de menselijke touch toe aan het bestuursrecht. Wij denken verder dan de wet en laten graag zien dat het écht anders kan. Daarvoor zijn we benieuwd naar uw verhaal en wat wij hier als ervaren jurist kunnen betekenen.

Ondersteuning in bestuursrecht op het moment dat het telt

Laat u niet afschrikken door het hardnekkige karakter van bestuursrecht en houd uw doel altijd voor ogen. Waar is het conflict met de overheid ontstaan en wat is de reden dat u dit graag aan gaat? Als jurist bestuursrecht bieden wij hulp, advies én ondersteuning op het moment dat het voor u telt. Hoe prettig zou het zijn als u zich voor nu met andere zaken bezig kunt houden, maar na afloop de overheid wel voldaan de hand kan schudden? Hoe prettig zou het zijn als u uw doel wél bereikt?

Wij zijn uw jurist bestuursrecht

Deskundig advies, eerlijkheid en betrouwbaarheid en een scherp oog voor juridische kansen zijn binnen het bestuursrecht meer dan noodzakelijk. Met een passie voor het recht én voor uw belangen, treden wij bij SKM op als uw jurist, persoonlijk adviseur en sparringpartner. Dat doen we onder andere in deze vormen:

Onze juristen hebben dan ook ruim ervaring in het adviseren, onderhandelen én procederen binnen het bestuursrecht. Onze visie? Onderhandelen als het kan, procederen als het moet. Door snel te schakelen en te communiceren in gewone, heldere taal, weet u altijd waar u aan toe bent.

Wat is uw kwestie?

Heeft u vragen over uw situatie, benieuwd hoe wij werken of uw kwestie direct bij een jurist bestuursrecht neerleggen? Binnen 24 uur hoort u wat van ons. Samen zetten we concrete stappen richting een optimaal resultaat!