SKM Juristen

Bestuursrecht

Onderhandelen als het kan, procederen als het moet.

Bestuursrecht

De overheid grijpt op verschillende manieren in op het leven van burgers en bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een wijziging van het bestemmingsplan, de woningwet of om afwijzing van een vergunning. Regelmatig krijgen de ondernemer en de particulier hierdoor een conflict met de overheid omdat deze regels en besluiten conflicteren met uw belangen. 

Een conflict met de overheid is vaak hardnekkig, de procedures duren vaak lang en de overheid bedolft de wederpartij altijd onder een stapel papierwerk. 

Een jurist bestuursrecht die creatief denkt, strategisch handelt en scherp door de berg papierwerk weet heen te kijken, is wat u nodig heeft. SKM Juristen is uw kantoor voor advies en begeleiding op het moment dat het telt. Waar u ook tegenaan loopt, wij staan u graag bij. 

Onze juristen bestuursrecht kunnen u met veel expertise ondersteunen op onder meer de volgende gebieden: 

Ondersteuning in het bestuursrecht

Bij onze juristen bestuursrecht kunt u onder meer terecht voor diverse vormen van dienstverlening. Denk hierbij aan adviseren, het opstellen van een zienswijze of bezwaarschrift en het voeren van gerechtelijke procedures.

De juristen van SKM Juristen hebben een ruime ervaring in het adviseren en procederen in het bestuursrecht. Wij volgens de ontwikkelingen, de rechterlijke uitspraken en wetswijzigingen op de voet en staan diverse partijen bij. Onze juristen reageren binnen 24 uur en kunnen snel schakelen. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent en heeft u duidelijkheid over de kosten en uw kansen. Deskundig advies, ondersteuning en begeleiding in het bestuursrecht is vaak noodzakelijk. Hierom spreken wij heldere taal zodat u begrijpt waar de zaak daadwerkelijk over gaat.

CONTACT

Heeft u vragen over uw situatie of wilt u weten hoe wij werken?
Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Artikelen bestuursrecht