SKM Juristen

Bedrijfsadvies zonder fratsen

Bedrijfsadvies

Ondernemen is geen dromen, maar doelen najagen. Hard werken, problemen en conflicten overwinnen maar vooral beslissingen nemen. De gezegde ‘stilstand is achteruitgang’ is er niet voor niks. 

Soms lukt het gewoon even niet meer, de welbekende “tunnelvisie”. Elke ondernemer krijgt er vroeg of laat een keer mee te maken. U loopt vast of ziet even geen oplossing meer. Of u groeit juist zo hard dat u even niet meer weet hoe u moet schakelen. Laat uw succes nooit uw ondergang worden. 

Onze tip aan ondernemers: schakel tijdig een bedrijfsadviseur in! Blijf vooral niet stilstaan, want succes komt niet vanzelf aanwaaien. Onze bedrijfsadviseur weet als geen ander hoe het is om een onderneming te runnen. Groot of klein. Ook hij weet hoe het is om te vallen, maar ook hoe belangrijk het is om weer zo snel mogelijk op te staan.

Schakel daarom tijdig hulp in van iemand die de weg weet en u helpt uw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Wij zijn juristen, maar ook ondernemers. Dit in combinatie met onze juridische knowhow, daarmee bieden we iets extra’s. Zo weet u dat ook de oplossingen juridisch gedekt zijn. Bij andere bedrijven is het vaak het één of het ander.  

Bedrijfsadvies zonder fratsen?

Neem vrijblijvend contact op met onze bedrijfsadviseur om kennis te maken.

Waarom bedrijfsadvies van SKM Juristen

Als ondernemer bent u vaak druk bezig met werken in en aan uw bedrijf. Hierdoor komt er vaak veel op u af, maakt u geregeld afspraken met verschillende partijen en dient u vele overeenkomsten te sluiten. Maar zijn deze afspraken wel op de juiste manier vastgelegd?

Twijfelt u over de stappen die u gaat of dient te zetten? Weet u wat u dient te regelen bij de start van uw onderneming? Of heeft u een (beginnend) geschil met een andere vennoot? Onze bedrijfsadviseur ondersteunt u graag in het nemen van de juiste stappen en gaat graag het gesprek met u aan. Eerlijk, transparant, duidelijk en realistisch bedrijfsadvies is wat u kunt verwachten.

Marcel Steenbergen begeleidt zowel startende als ervaren ondernemers bij de voortgang en ontwikkeling van hun bedrijf. Heeft u een kleine of een grote onderneming of wilt u beginnen met ondernemen? Wij geven u graag bedrijfsadvies dat bij u en uw onderneming past. 

We nodigen u dan ook graag uit om kennis te maken. Wij zijn altijd geïnteresseerd in uw verhalen en denken graag met u en uw onderneming mee.

Bedrijfsadviseur