fbpx
SKM Juristen

AVG Scan

De AVG is op 25 mei 2018 in werking getreden in Nederland. Hierdoor geldt in heel Europa dezelfde privacywetgeving. Als uw onderneming in strijd handelt met de AVG kan de Autoriteit Persoonsgegevens diverse maatregelen nemen. Onder andere door het opleggen van hoge boetes. Deze boetes kunnen oplopen tot twintig miljoen euro of tot vier procent van de jaaromzet van uw onderneming. Vanzelfsprekend krijgt uw onderneming ook reputatieschade, aangezien de autoriteit persoonsgegevens deze informatie openbaar maakt. 

Met andere woorden,  dient u de risico’s te beperken. Dit kan met een AVG scan van SKM Juristen. Met de AVG-scan krijgt u inzichten in de belangrijkste documenten en krijgt u een advies op maat over hoe u deze documenten AVG-proof kunt maken. Bij ons kunt u kiezen uit een drie- of vijf punten check. 

De drie punten AVG scan​

175 ex btw
  • Cookieverklaring
  • Privacyverklaring
  • Verwerkersovereenkomst

Werkwijze AVG scan

Indien u een AVG scan wenst worden de diverse AVG-documenten door een van. onze juristen gecontroleerd. Na controle ontvangt u een uitgebreid advies waarin staat aangegeven wat u eventueel nog dient aan te passen. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij uiteraard ook alle wijzigingen voor u doorvoeren.

Wilt u ook andere documenten of contracten naast. de. AVG scan laten controleren? Dat kunnen wij uiteraard ook voor u regelen en ook dan ontvangt u een advies op maat. 

Heeft u ook een AVG scan nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.