SKM Juristen

Arbeidsrecht

Onderhandelen als het kan, procederen als het moet.

Zowel de werkgever als de werknemer krijgen dagelijks te maken met arbeidsrechtelijke kwesties. U als werkgever dient bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst op te stellen, u krijgt te maken met een zieke werknemer, er ontstaat een arbeidsconflict of er volgt een ontslag. U als werknemer krijgt bijvoorbeeld een juridisch geschil op uw werk, u bent in conflict met uw leidinggevende, u wordt ziek of krijgt een ontslag.

Het arbeidsrecht is een complex en uitgebreid rechtsgebied waarbij een oplossing op diverse manieren is te realiseren. Strategisch denken en handelen, scherp kunnen onderhandelen en vooral oplossingsgericht werken zijn kwaliteiten die u van uw arbeidsjurist mag verwachten. 

De juristen arbeidsrecht van SKM Juristen adviseren u graag bij arbeidsconflicten, ontslag en overige arbeidsrechtelijke vraagstukken. Ook kunnen wij u helpen bij het opstellen en toetsen van arbeidscontracten. Waar u ook tegenaan loopt, wij staan u graag bij. 

Onze arbeidsjuristen kunnen u met veel expertise ondersteunen op onder meer de volgende gebieden: 

Ondersteuning in het arbeidsrecht

Bij onze juristen arbeidsrecht kunt u onder meer terecht voor diverse vormen van dienstverlening. Denk hierbij aan adviseren, conflictbemiddeling, voeren van onderhandelingen en het voeren van gerechtelijke procedures. Ook het opstellen van arbeidscontracten en reglementen doen wij dagelijks. 

De juristen van SKM Juristen hebben een ruime ervaring in het adviseren en procederen in het arbeidsrecht. Wij volgens de ontwikkelingen, de rechterlijke uitspraken en wetswijzigingen op de voet en staan zowel werkgevers en werknemers bij. Onze juristen reageren binnen 24 uur en kunnen snel schakelen. Hierdoor weet u snel waar u aan toe bent en heeft u snel duidelijkheid over de kosten en uw kansen. 

Contact

Heeft u vragen over uw situatie, wilt u advies of hulp of wilt u weten hoe wij werken?
Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.